FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada: Sonja Tomašić Škevin nova članica upravnog vijeća HERA-e

Autor: aper
ZAGREB, 31. listopada 2013. (Hina) - Vlada je Saboru uputila prijedlog za razrješenje Igora Sutlovića, dosadašnjeg člana Upravnog vijeća Hrvatske energetske regulatorne agencije, radi isteka mandata, a za novu članicu predlaže Sonju Tomašić Škevin, priopćeno je sa zatvorenog dijela sjednice Vlade.

Kao predstavnici nadležnih ministarstava, imenovani su članovi Otočnog vijeća. To su Venko Ćurlin, Radoslav Barišić, Niko Raič, Nada Trgovčević Letica, Marija Šćulac Domac, Ivo Milatić, Višnja Grgurić-Štimac, Vesna Rajković, Danijel Meštrić, Ksenija Koščević-Čuvalo i Sani Ljubunčić.

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada je izmijenila Odluku u postupku povodom tužbe Republike Hrvatske. Također, dana je suglasnost ministru pravosuđa za sklapanje ugovora o zastupanju i ugovora o pravnom savjetovanju.

Očitujući se o Prijedlogu za pokretanje postupka za ocjenu suglasnosti s Ustavom i zakonom pojedinih odredbi Zakona o mirovinskom osiguranju i Uredbe o medicinskom vještačenju u mirovinskom osiguranju, Vlada je predlažila Ustavnom sudu da ne prihvati navedeni Prijedlog.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙