FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovniku otvoren 6. Sajam poslova

Autor: hspa
DUBROVNIK , 30. listopada 2013. (Hina) - Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić otvorio je danas 6. Sajam poslova koji se u organizaciji dubrovačkog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) održava u auli Sveučilišta u Dubrovniku.

Na ovogodišnjem Sajmu poslova sudjeluje oko četrdesetak poslodavaca iz raznih područja i djelatnosti, kao i brojne obrazovne institucije. Sudjeluju i gosti iz BiH i Crne Gore, pa će i ovaj Sajam imati međunarodni karakter.

Tim se sajmom poslodavcima pružaju razne mogućnosti predstavljanja svojih aktivnosti i potreba za radnicima. Nezaposleni će se pak moći upoznati s ponudom na tržištu rada na području Dubrovačko-neretvanske županije, ali i s tržištem rada u EU, a učenici i studenti s mogućnostima obrazovanja.

"Mi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ne vidimo veće zadaće od stvaranja novih radnih mjesta, novih prilika za mlade i nezaposlene. Zato radimo na povećanju ulaganja u Dubrovačko - neretvansku županiju te nećemo odustati od cilja da svi nezaposleni dobiju svoja radna mjesta sukladno obrazovanju i stručnoj spremi", istaknuo je župan Dobroslavić.

Napomenuo je da je županija ispod hrvatskog prosjeka po broju nezaposlenih, ali i naglasio kako vodstvo županije neće biti zadovoljno sve dok ne "zaposlimo i zadnjeg nezaposlenog".

Župan je zahvalio dubrovačkom uredu HZZ-a, koji ima snažnu ulogu kao posrednik u zapošljavanju na području županije, te mu poželio puno uspjeha i ostvarenje dobrih rezultata na 6. Sajmu poslova.

(Hina) xddub ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙