FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 30. listopada

Autor: gvla
ZAGREB, 29. listopada 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za srijedu, 30. listopada

ZAGREB - Nastavak 9. sjednice Hrvatskoga sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor, Markov trg 6).

ZAGREB - U Ministarstvu rada i mirovinskog sustava održat će se sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća. Na dnevnom redu sjednice su Nacrt prijedloga zakona o mirovinskom osiguranju, Nacrt prijedloga zakona o obveznim mirovinskim fondovima, Nacrt prijedloga zakona o dobrovoljnim mirovinskim fondovima, Nacrt prijedloga zakona o mirovinskim osiguravajućim društvima, Nacrt prijedloga zakona o europskim radničkim vijećima, Nacrt prijedloga zakona o sudjelovanju radnika u odlučivanju u europskom društvu i u europskoj zadruzi, Nacrt prijedloga zakona o zaštiti na radu i Zakon o potporama za očuvanje radnih mjesta. (10 sati, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Ministar zdravlja Rajko Ostojić uručit će 31 automatski defibrilator Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje. Prilikom primopredaje ministar Ostojić i ravnatelj te institucije Jadran Perinić potpisat će Sporazum o suradnji o provedbi Programa osposobljavanja iz pružanja prve pomoći i javno dostupne rane defibrilacije (13 sati, Državna uprava za zaštitu i spašavanje, Nehajska 5). Od ukupno 31 AVD-a, 11 će biti dodijeljeno interventnim vatrogasnim postrojbama, a 20 uređaja vatrogasnim postrojbama na otocima. Program javno dostupne rane defibrilacije "Pokreni srce - spasi život" provode Ministarstvo zdravlja, Hrvatski zavod za hitnu medicinu i Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s više ministarstava.

ZAGREB - Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske održat konferenciju za novinare. Predsjednik i glavni tajnik NSZSŠH Branimir Mihalinec i Nijaz Karić govorit će o Vladinoj odluci o jednostranom raskidu Kolektivnog ugovora za zaposlenike u srednjoškolskim ustanovama te najaviti industrijske akcije Sindikata (10,30 sati, prostorije Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, Trg maršala Tita 4/II).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Tomislav Rubić

navečer - Srebrenka Parlov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xgvla ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙