FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dva scenarija za "Dan nezavisnosti 2", jedan bez Will Smitha

Autor: smar
ZAGREB, 29. listopada 2013. (Hina) - Nastavak blockbustera iz 1996. godine, "Dan nezavisnosti 2" (Independence Day) trebao bi svjetlo dana ugledati 3. srpnja 2015., a prema riječima redatelja Rolanda Emmericha još uvijek je neizvjesno hoće li Will Smith reprizirati ulogu kapetana Stevena Hillera.

Smithova uloga u filmu još uvijek je neizvjesna zbog čega je scenarist Jamie Vanderbilt napisao dva scenarija - jedan s Willom Smithom i drugi bez njega, navodi portal The Playlist.

Emmerich, koji trenutno promovira Blu-ray/DVD izdanje akcijskog trilera "White House Down" s Channingom Tatumom i Jamie Foxom, otkrio je za The Playlist kako je rad na novom filmu poprilično iscrpljujuć i što se tiče scenarija, glumaca i budžeta, ali da ide.

Osvrnuo se i na pitanje hoće li film biti podijeljen u dva dijela.

"Razmišljao sam o tome da provedem četiri godine svog života na jednom filmu, i nisam se želio pretvoriti u nešto iz tog filma. Ipak je to film o izvanzemaljcima, a ja se ne želim pretvoriti u izvanzemaljca", rekao je.

Svoje uloge će, navodno ponoviti Jeff Goldblum kao David Levinson i Bill Pullman kao predsjednik Whitmore.

Taj visoko tehnološki homage filmovima katastrofe iz sedamdesetih i ratnim filmovima četrdesetih koji govori o sukob sa neprijateljskim vanzemaljcima i teškoj borbi za opstanak Zemlje od trenutka prikazivanja zaradio je više od 800 milijuna dolara.

(Hina) xsmar yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙