FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vučić: Srbija se mora mijenjati jer joj prijeti argentinski scenarij

Autor: vili
BEOGRAD, 11. listopada 2013. (Hina) - Prvi dopredsjednik srbijanske vlade Aleksandar Vučić izjavio u petak da se Srbija mora mijenjati jer joj u suprotnom prijeti "argentinski scenarij".

"Nemamo nijednu skupštinu grada ili općinu koja posluje dobro, od Subotice do Vranja. Naša država je bolesna, bolesna je vlada, lokalne samouprave, javna poduzeća. Ne možemo u bolesnom sustavu prihvaćati bolesne manire i navike", rekao je Vučić govoreći pred studentima u Leskovcu, na jugu Srbije.

"Ako ovako nastavimo za godinu do godinu i pol imat ćemo argentinski scenarij. Ja u takvom scenariju ne bih želio sudjelovati", istaknuo je Vučić.

Srbijanski vicepremijer je i ranije ovog tjedna u intervjuu magazinu "Nedeljnik", objašnjavajući potrebu uvođenja paketa mjera za popravak stanja u državnim financijama, javnom sektoru i gospodarstvu, istaknuo kako bi, da su mjere izostale, "za godinu dana imali Argentinu" ustvrdivši: "Ne bi bilo novca za vojsku i policiju, za lijekove u ljekarnama, imali bismo kaos na ulicama".

Vučić boravi u posjetu Leskovcu, gdje će mu biti uručena povelja o proglašenju za počasnog građanina tog grada na jugu Srbije.

(Hina) xvil ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙