FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - kultura - za petak, 4. listopada

Autor: dger
ZAGREB, 3. listopada 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi za petak, 4. listopada:

ZAGREB - Konferencija za novinare i predstavljanje projekta dvogodišnje edukacije za menadžere u kulturi koju Ministarstvo kulture realizira u suradnji s The John Kennedy Center for the Performing Arts (9 sati, Hrvatski državni arhiv, Marulićev trg 21). Projekt će predstaviti pomoćnica ministrice kulture Tamara Perišić i predsjednik Kennedy Centera Michael Kaiser, koji će i voditi prvi seminar za više od 100 polaznika iz 23 ustanove s područja kulture i umjetnosti.

ZAGREB - Otvorenje festivala i izložbe Ekstravagantna tijela: Ekstravagantne godine / Inspirativna starost: tijelo i um na rubu društvenih normi u Galeriji Klovićevi dvori (20 sati, Jezuitski trg 4). Festival počinje performansom Siniše Labrovića "Molim te, sjedni kraj moje majke i kaži joj nešto lijepo". Festival će nastojati pokazati starost kroz nekonvencionalne, drukčije i poticajne perspektive, a obuhvatit će izložbu video i audio radova, instalacija i fotografija te niz radionica i performansa.

ZAGREB - Premijerom predstave "Njuške" C.J. Johnsona počinje nova sezona Teatra Exit (20 sati, Ilica 208). Predstavu je režirao Matko Raguž, a glume Enes Vejzović, Filip Križan i Janko Rakoš.

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xdgk ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙