FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Tihić i dalje u bolnici, očekuje se odluka liječničkog konzilija

Autor: rmav
SARAJEVO, 2. listopada 2013.(Hina) - Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sulejman Tihić, koji je prije tri dana primljen u bolnicu u Sarajevu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, i dalje se tamo nalazi, a o daljnjem tijeku liječenja odlučit će konzilij, doznaje u srijedu Hina u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Lokalni mediji prenijeli su kako su se kod Tihića, trenutno i zamjenik predsjedatelja Doma naroda parlamenta BiH, pojavile maligne metastaze ranije operiranog raka te kako bi zbog toga morao biti podvrgnut dodatnim kiruškim intervencijama. Spominje se i nastavak liječenja u Ljubljani.

Glasnogovornica Kliničkog centra Sanja Mulić kazala je Hini kako takve informacije oni nisu dali niti jednom mediju.

"Ono što se može kazati je da će odluku o nastavku liječenja donijeti liječnički konzilij kada se sastane", kazala je Mulić.

Iz KCUS-a su ranije objavili kako je Tihić 29. rujna primljen na Kliniku za ortopediju i traumatologiju radi dodatnih dijagnostičko-terapijskih procedura te kako je stanje pacijenta stabilno, a klinički parametri su u redu.

Tvrdnju kako su se Tihiću pojavile metastaze na mozgu objavio je portal tjednika "Slobodna Bosna" bez pozivanja na izvore, a sarajevski "Dnevni avaz" u srijedu tvrdi kako će Tihić biti prebačen u bolnicu u Heidelbergu gdje će biti podvrgnut "manjoj kirurškoj intervenciji".

Tihiću je prije dvije godine operiran karcinom na debelom crijevu.

(Hina) xrmav ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙