FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Inozemna gostovanja karlovačkih filmskih festivala mladih

Autor: vhor
KARLOVAC, 1. listopada 2013. (Hina) - Dva karlovačka filmska festivala mladih predstavila su ovih dana svoje pobjedničke filmove publici Međunarodnog festivala kratkog filma "Kratka forma" u Gornjem Milanovcu u Srbiji, a karlovački Kino klub pozvan je i na Međunarodni festival edukativnog filma - MICE u Valenciji, priopćio je danas Kino klub Karlovac.

Festival "Kratka forma" Gornji Milanovac i karlovački Kino klub tako su počeli ostvarivati odluku o formiranju Europske filmske mreže mladih koja je usvojena na drugom Europskom seminaru o filmskom stvaralaštvu mladih u Karlovcu.

Na festivalu "Kratka forma" u Gornjem Milanovcu prikazani su hrvatski i strani filmovi s karlovačkog Four River Film Festivala, a iduće bi se godine u Karlovcu trebali prikazati pobjednički filmovi s Revije filmskog stvaralaštva djece i omladine Srbije.

Svoju Reviju i Festival Karlovčani će ovog mjeseca predstaviti i na Festivalu filmova djece i mladeži mediteranskih zemalja u Dubrovniku, na Giffoni festivalu za djecu i mlade u Makedoniji, potom u studenom na Media Literacy Award u Beču, REC for Kids u Berlinu, Međunarodnom festivalu filmova mladih YOUKI u austrijskom Welsu, te na Up&Coming – festivalu novih filmskih talenata u Hannoveru.

Prošloga su mjeseca u Karlovcu na Reviji i Festivalu bili filmaši iz 30 zemalja sa svih pet kontinenata.

(Hina) xvhor ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙