FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 27. rujna

Autor: dduk
ZAGREB, 26. rujna 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 27. rujna.

ZAGREB - "Kako pripremiti tvrtku za poslovanje u 2014." tema je tradicionalne konferencije "Dan velikih planova", koju organizira časopis Lider. O politici Vlade u 2014. godini govorit će potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU-a Branko Grčić, a u uvodnom će dijelu biti riječi i o globalnim te regionalnim gospodarskim trendovima, državnoj imovini kao sredstvu razvoja te o bankarstvu u 2014. godini. U okviru konferencije bit će održana i dva okrugla stola - "Prilike za rast" te "Gdje smo i kuda idemo?", na kojem će čelnici nekoliko tvrtki iznijeti svoja očekivanja za 2014. godinu (9 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - U povodu održavanja 50. opće skupštine Europske zajednice željezničkih i infrastrukturnih poduzeća (CER) koja se održava u Zagrebu, održat će se brifing na kojem će novinari moći dobiti izjave ministra Siniše Hajdaš Dončića te predsjednika uprava hrvatskih željezničkih poduzeća. Riječ je o redovitome godišnjem sastanku na kojem će stotinjak generalnih i izvršnih direktora europskih željezničkih poduzeća raspravljati o aktualnim temama s područja poslovanja i razvoja europskih željeznica. Takvi sastanci obično se održavaju u Bruxellesu, ali je za 50. generalnu skupštinu kao mjesto održavanja odabran Zagreb, a povod je bio ulazak Hrvatske u Europsku uniju (9,30 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

KOPAČEVO - Ministar turizma Darko Lorencin i pomoćnik ministra za zaštitu prirode u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode Nenad Strizrep posjetiti će u povodu Svjetskog dana turizma Park prirode Kopački rit, gdje će im biti predstavljena turistička ponuda parka te budući projekti i planovi (14,30 sati predviđene su izjave za medije, ispred Bioekološke stanice u kompleksu dvorca Tikveš).

dežurne urednice:

prijepodne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙