FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječki HZZ provodi projekt stručnog usavršavanja u Velikoj Britaniji

Autor: ivuc
OSIJEK, 24. rujna 2013. (Hina) - Osječki Područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) provodi projekt koji zainteresiranim nezaposlenim osobama nudi mogućnost dvotjednog stručnog usavršavanja u Velikoj Britaniji, izvijestio je danas osječki HZZ.

U priopćenju za javnost navodi se, kako je projekt vrijedan 29.848 eura i provodi se u sklopu Programa za cjeloživotno učenje, potprogram "Leonardo da Vinci", kojeg je odobrila Agencija za mobilnost i programe EU.

Projekt nudi mogućnost putovanja u engleski grad Portsmouth i završavanje dvotjedne stručne prakse s ciljem razvoja znanja i vještina u struci te poboljšanja jezičnih vještina u radnom okruženju.

Ciljna skupina su nezaposlene osobe do 29 godina starosti s područja Osječko-baranjske županije sa završenom srednjom školom ili fakultetom bez radnog iskustva ili s radnim iskustvom do jedne godine, prijavljene u evidenciji HZZ-a, a koje poznaju osnove engleskog jezika u govoru i pismu.

Projekt, uz ostalo, predviđa stručno usavršavanje za kuhare, konobare, poljoprivredne i prehrambene tehničare, grafičare i ekonomiste, kojima se stipendiraju troškovi putovanja, smještaja i radne prakse.

U osječkom HZZ-u napominju kako će se projekt provoditi do kolovoza iduće godine, a prijave traju do 25. listopada ove godine.

(Hina) xivuc yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙