FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Vidović i Klarin kandidati za čelo gradskog i županijskog SDP-a

Autor: jdev
ŠIBENIK , 23. rujna 2013. (Hina) - SDP-ovi saborski zastupnici Franko Vidović i Ivan Klarin objavili su danas u Šibeniku svoje kandidature za predsjednika gradskog i županijskog odbora SDP-a.

Aktualni predsjednik šibenskog SDP-a Franko Vidović kazao je na konferenciji za novinare kako se dugo nećkao oko ponovne kandidature, te da je konačnu odluku donio nakon razgovora s Klarinom. Naglasio je kako je, unatoč izbornom porazu SDP-a na zadnjim lokalnim izborima u Šibeniku, stranka ipak ostvarila najbolji izborni rezultat dosad.

"Izbore smo izgubili, ali smo osvojili najveći broj glasova i mandata u šibenskom Gradskom vijeću", istaknuo je Vidović, bivši zamjenik šibenskog gradonačelnika.

Naglasio je, ipak, kako je nedostajalo međusobne komunikacije između gradskog i županijskog odbora SDP-a, što, ustvrdio je, namjerava promijeniti u suradnji s Klarinom, kandidatom za predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije.

Predstavljajući svoju kandidaturu Klarin je rekao kako SDP u županiji ne stoji dobro. Istaknuo je kako je stranka na zadnjim parlamentarnim izborima izborila pobjedu u svim primorskim županijama, no na lokalnim izborima u nekim gradovima i općinama čak nije imala ni svoje kandidate.

Ukoliko im stranački kolege daju podršku, SDP-ov dvojac poručio je kako će stranku zajednički stabilizirati i urediti.

(Hina) xjdev ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙