FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 10. rujna

Autor: tper
ZAGREB, 9. rujna 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 10. rujna.

ZAGREB - Državni zavoda za statistiku (DZS) na konferenciji za novinare će predstaviti procjenu tromjesečnog obračuna bruto domaćeg proizvoda (BDP) za drugo tromjesečje ove godine. Čelnici DZS-a objavit će procjenu tromjesečnog BDP-a za drugo tromjesečje prema kategorijama izdataka i područjima djelatnosti (11,00 sati, DZS, Ilica 3).

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posjetit će novootvoreni poslovno-proizvodni pogon i istraživački centar tvrtke Biognost, u koji je uloženo 5 milijuna eura. Biognost je vodeći proizvođač dijagnostičkih medicinskih proizvoda u regiji, u Hrvatskoj zapošljava više od 40 stručnjaka, a četvrtinu svojih proizvoda izvozi (11,00 sati, a zbog protokola predstavnici medija trebaju doći do 10,30 sati, Biognost, Međugorska ulica 59).

ZAGREB - Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na konferenciji za novinare predstavit će rezultate Poduzetničkog impulsa za mjeru C1 - potpora i unapređivanje poduzetničkih zona (10,00 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Predstavnici Sberbanke na konferenciji za novinare predstavit će novitete u poslovanju te banke (10,30 sati, Sberbank, Varšavska 9).

Dežurne urednice:

prijepodne: Slavica Cvitanić

poslijepodne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙