FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Konferencija "PR2020" u Opatiji 17. i 18. listopada

Autor: tper
ZAGREB, 6. rujna 2013. (Hina) - U organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) u Opatiji će se 17. i 18. listopada održati 14. konferencija te udruge - "PR2020", koja će ugostiti nekoliko istaknutih svjetskih imena s područja odnosa s javnošću, internog komuniciranja i sportskog konzaltinga te domaće stručnjake.

Na konferenciji se očekuje 200-tinjak sudionika, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare HUOJ-a.

Fokus konferencije je na znanju, a cilj je da ona postane regionalno mjesto okupljanja stručnjaka iz jugoistočne Europe, kazala je predsjednika HUOJ-a Aleksandra Kolarić.

Ovogodišnja konferencija će ugostiti šest istaknutih svjetskih imena s područja odnosa s javnošću, internog komuniciranja i sportskog konzaltinga koji će u dva dana bogatog programa sudionike provesti kroz budućnost odnosa s javnošću.

Organizatori tako najavljuju da će, uz Jona Tibbsa, najpoznatijeg komunikacijskog stručnjaka u Olimpijskom pokretu koji među brojnim klijentima savjetuje i nogometnu instituciju - Manchester United, te profesora Ralpha Tencha čiji je udžbenik "Otkrivanje odnosa s javnošću" postao temeljna literatura na hrvatskim studijima za odnose s javnošću, sudionici imati priliku poslušati i četiri dinamične panel rasprave i sudjelovati na još toliko interaktivnih praktičnih radionica koje će voditi domaći PR stručnjaci. Neke od tema radionica su kako planirati i upravljati kampanjama, utjecaj društvenih mreža na odnose s javnošću, a panela kako komuniciramo hrvatski turizam, krizno komuniciranje, lokalni izborimi itd.

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙