FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 31. kolovoza 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskoga autokluba (HAK) i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Promet je pojačan na glavnim cestovnim pravcima, a osobito na autocestama A1 i A2 Zagreb-Macelj u oba smjera i na A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane. Na naplatama Lučko i Rugvica zasad nema dužih čekanja. Na naplati Trakošćan na izlazu s autoceste A2 prema graničnom prijelazu Macelj kolona vozila duga je oko 2,5 km, pa se promet povremeno prekida pred tunelom Frukov Krč. Zbog gužve na izlazu na graničnim prijelazima Kaštel i Pasjak, kolona vozila koja se proteže na Istarski ipsilon duga je oko 1,5 km. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Slavoniji. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: ulazak - Bajakovo (30 minuta), Metković (30 minuta), Stara Gradiška i Rupa te izlazak - Bregana, Kaštel i Pasjak. Na GP Macelj promet je pojačan u oba smjera. Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo (kolona oko 1 km). Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno sunčano. U unutrašnjosti ujutro mjestimice kratkotrajna magla, a poslijepodne umjerena naoblaka. Vjetar slab. Na Jadranu ujutro, na sjevernom dijelu ponovno navečer i u noći, mjestimice umjerena bura, a sredinom dana i poslijepodne umjeren, na srednjem Jadranu ponegdje i jak sjeverozapadnjk. Najvišaa dnevna temperatura zraka od 21 do 26, na Jadranu, u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 26 do 30 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙