FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za ponedjeljak, 19. kolovoza

Autor: sdju
ZAGREB, 19. kolovoza 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

-----------------

VELIKO TRGOVIŠĆE/ZAGREB - Poljoprivrednici iz Krapinsko-zagorske županije, izlaskom traktorima na autocestu A2 Zagreb-Macelj, kod Velikog Trgovišća, pridružili su se u podne svojim kolegama u kontinentalnim hrvatskim županijama u prosvjedu, nezadovoljni načinom isplate državnih potpora, potvrdio je Hini predstavnik prosvjednika Nedjeljko Babić (prilog oko 15 sati).

ZAGREB - Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina i predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Ivan Pavelić najkasnije do 12. rujna naći će rješenje za nastavak proizvodnje u bjelovarskoj drvnoprerađivačkoj tvrtki Česma SP, rekao je danas predsjednik Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) Šime Orešković radnicima te tvrtke koji su mirno prosvjedovali ispred sjedišta Hrvatskih šuma (prilog do 15,30 sati).

SVIJET:

-----------

SARAJEVO - Pelješki most neće se graditi, a za povezivanje šireg dubrovačkog područja s ostalim dijelom teritorija Hrvatske tražit će se rješenje koje je jeftinije, ustvrdio je ministar prometa i komunikacija Bosne i Hercegovine Damir Hadžić (prilog do 15,30 sati).

(Hina) xsdju ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙