FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 31. kolovoza

Autor: uand
ZAGREB, 31. kolovoza 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 31. kolovoza koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će grupe građana na kavu (11 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241). U okviru "kave s građanima" članovi Udruge "Prijatelji životinja" pripremit će veganski ručak za predsjednika Josipovića, grupu umirovljenika te predstavnike medija.

VARAŽDIN - Festival dobrih emocija "Špancirfest" predsjednik Ivo Josipović posjetit će u večernjim satima, a obilazak započinje u 20 sati s Trga slobode. Predsjednika Josipovića i Vesnu Pusić, prvu potpredsjednicu Vlade RH i ministricu vanjskih i europskih poslova, dočekat će gradonačelnik Goran Habuš, župan Predrag Štromar, direktorica festivala Branka Tropp.

ZAGREB - Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara održat će konferenciju za novinare na kojoj će izvijestiti o svojim aktivnostima u organizaciji velikog štrajka u zdravstvu (13 sati, Draškovićeva 7/2).

UDBINA - Dan hrvatskih mučenika proslavit će se drugu godinu za redom, a bit će u znaku dvije velike obljetnice, 520 godina od Krbavske bitke i 1700 godina od završetka mučeništva za Crkvu. U devet sati održat će se pobožnost križnog puta s Krbavskog polja do Crkve hrvatskih mučenika. I ove godine misno slavlje će se održati na trgu ispred crkve. Središnje misno slavlje u 11 sati predvodit će glavni tajnik Biskupske sinode nadbiskup mons. Nikola Eterović s hrvatskim biskupima. Nakon mise održat će se tradicionalni nastup KUD-ova i klapa.

ZAGREB - Utakmica 8. kola Prve HNL, Dinamo - Istra 1961 (21 sat).

Dežurni na desku FaH-a:

Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙