FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 28. kolovoza

Autor: uand
ZAGREB, 28. kolovoza 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 28. kolovoza koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta predstavit će na konferenciji za novinare Plan i program Zdravstvenog odgoja, rezultate javne rasprave i Priručnike za Zdravstveni odgoj za osnovne i srednje škole. O programu Zdravstvenog odgoja govorit će ministar Željko Jovanović i Darko Tot, član Povjerenstva za Zdravstveni odgoj. Priručnike za izvođenje programa predstavit će Vinko Filipović, ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje (10,30 sati, Velika dvorana Ministarstva, Donje Svetice 38).

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić predstavit će na konferenciji za novinare prioritete ulaganja iz kohezijske politike EU-a u iznosu od 449,4 milijuna eura, sadržane u dokumentu "Nacionalni strateški referentni okvir 2013." koji je odobrila Europska komisija (12 sati, sjedište Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Račkoga 6).

ZAGREB - Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras održat će konferenciju za novinare s temom investicije u malom i srednjem poduzetništvu (10 sati, sjedište Ministarstva poduzetništva i obrta, Avenija Vukovar 78).

ZAGREB - Uoči sjednica zagrebačke Gradske skupštine zagrebački gradonačelnik Milan Bandić će sa suradnicima održati konferenciju za novinare "Akti gradonačelnika", na kojoj će govoriti o aktualnim gradskim temama o kojima će gradski zastupnici raspravljati (11 sati, zgrada Gradske uprave, Trg S. Radića 1, dvorana 372).

VUKOVAR - U Hrvatskom domu Vukovar svečano počinje 7. Vukovar film festival - festival podunavskih zemalja, koji od 28. kolovoza do 1. rujna na sedam gradskih lokacija donosi 87 filmova u 11 programa, među kojima i pobjednike najvećih svjetskih filmskih festivala. Festival će otvoriti projekcije dvaju nagrađivanih naslova, bugarskog filma "Crtarija" Lyubomira Pecheva te nagrađivane njemačke tragikomedije "Ajme meni/Oh Boy" u režiji Jana Ole Gerstera. (20,30 sati, Hrvatski dom Vukovar).

ZAGREB - Zaostala utakmica 5. kola Prve hrvatske nogometne lige između Lokomotive i Hajduka (stadion Maksimir, 18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙