FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez ograničenja

Autor: nkot
ZAGREB, 7. kolovoza 2013. (Hina) - Na većini se cesta vozi bez smetnji i posebnih ograničenja, a na cestama gdje traju radovi zbog privremene regulacije prometa mogući su povremeni zastoji, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na državnim cestama D1 i D217 između Vaganca i Ličkog Petrovog Sela zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjence.

Do četvrtka, 15. kolovoza od 6 do 19 sati bit će zatvorena županijska cesta Maljevac-Pašin Potok, zbog razminiranja, a vozila će se propuštati po 15 minuta svakog punog sata.

Danas i sutra 7. i 8. kolovoza od 8 do 17 sati zbog razminiranja prekidat će se promet na državnoj cesti D6 Topusko-Glina između naselja Šatornja i Gornji Viduševac kod benzinske pumpe "Brioni". Promet će se propuštati na način da će 30 minuta cesta biti zatvorena i 10 minuta će se promet propuštati.

Zbog radova na cestovno-željezničkom prijelazu danas od 7 do 15 sati bit će zatvorena državna cesta D2 u mjestu Markovac Našički, a obilazak je kroz Velimirovac.

Tijekom dana očekuje se pojačan promet u Istri i duž Jadranske magistrale (D8), u blizini turističkih središta te povremeno na autocesti A 1 između Zagreb i Karlovca u oba smjera.

Na graničnim prijelazima ujutro nije bilo dužih čekanja, a trajekti plove redovito. Ipak, tijekom dana moguća su duža čekanja u putničkom prometu za prijelaz državne granice na prijelazu Metković dok su na Bajakovu moguća čekanja u prometu teretnih vozila. U trajektnim pristaništima prema Cresu, Rabu i Pagu te u trajektnim lukama Zadar i Split očekuje se provremeno pojačan promet.

(Hina) xpp/xnkot yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙