FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raspušten Općinski odbor HDZ-a Ferdinandovac

Autor: kkop
KOPRIVNICA, 30. kolovoza 2013. (Hina) - Predsjedništvo koprivničko-križevačkog županijskog odbora HDZ-a raspustilo je općinski odbor HDZ-a Ferdinandovac, a Miroslav Kovačić imenovan je povjerenikom koji će u idućih šest mjeseci organizirati unutarstranačke izbore.

Dosadašnji predsjednik HDZ-a Ferdinandovca, Milan Kolar, nakon poraza na lokalnim izborima od nezavisnog kandidata Branka Kolara, dao je ostavku na funkciju u stranci, doznaje se danas je iz županijskog odbora HDZ-a.

Kolarova ostavka i kriva procjena tamošnjeg dijela stranke uoči lokalnih izbora doveli su raspuštanja odbora HDZ-a u Ferdinandovcu, navode iz stranke.

Imenovani stranački povjerenik Miroslav Kovačić dužan je u idućih šest mjeseci organizirati unutarstranačke izbore, na kojima će biti izabran novi Općinski odbor kao i novi predsjednik, kazao je Hini Darko Sobota, predsjednik koprivničko-križevačke županijske organizacije HDZ-a.

Na upit postoji li namjera raspuštanja još kojeg ogranka, Sobota je odgovorio niječno.

Prije dva mjeseca raspustili smo ogranke stranke u Križevcima i Gornjoj Reki, također zbog loših izbornih rezultata. Ferdinandovac je posljednji takav slučaj, kazao je Sobota, naglasivši kako su ovi potezi proizašli i iz zaključka s Nacionalnog vijeća HDZ-a.

(Hina) xkkop ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙