FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U petak počinju karlovački Dani piva

Autor: vhor
KARLOVAC, 27. kolovoza 2013. (Hina) - Tradicionalna manifestacija "Dani piva Karlovac – hrvatski festival piva" počinje u petak 30. kolovoza i trajat će do nedjelje 8. rujna, a u sklopu nje će se na oko 700 četvornih metara održati i deseti po redu Obrtnički sajam, na kojem će svoju djelatnost predstaviti 41 izlagač, rekli su danas na tiskovnoj konferenciji predstavnici karlovačke Obrtničke komore.

Među izlagačima su njih 23 iz Karlovačke županije, a ostali su iz Istarske, Primorsko goranske županije, Zagrebačke i Osječko baranjske županije, a bit će i tri izlagača iz Slovenije.

Osim svakodnevnih izlagačkih aktivnosti, 3. će se rujna održati "10. gastro izložba delicija Karlovačke županije", na kojoj će svoja umijeća publici pokazati deset vodećih restorana iz Karlovačke županije.

Manifestacija "2. revija frizura" održat će se 5. rujna, a u sklopu nje će poseban dio biti frizure od sitnih pletenica uz program Sportsko rekreacijskog kluba Spanish Line s tradicionalnim zapadno afričkim plesom Ane Mažuran uz pratnju Viktora Volarića Horvata na afričkim bubnjevima djembama.

Kako je najavio tajnik karlovačkog Udruženja obrtnika Miro Seljan svakog će se dana predstavljati po jedan vivodinski vinar iz ozaljske "Udruge vinara, vinogradara i voćara". U nedjelju će se moći degustirati sirevi Prirodoslovne škole iz Karlovca, u ponedjeljak će Slavko Hrgić predstaviti vještine specijalnog zavarivanja.

Predstavljajući Obrtnički sajam predsjednik Obrtničke komore Darko Stanković kazao je da je za opstanak obrtništva u ovim kriznim vremenima svaka organizirana promocija dobro došla, jer je na području Hrvatske zatvoreno oko 7.500 obrta, a puno je obrta zatvoreno i u Karlovačkoj županiji.

Organizator Obrtničkog sajma je Obrtnička komora Karlovačke županije, a pokrovitelji Ministarstvo poduzetništva i obrta, Karlovačka županija i Grad Karlovac, otvaranje sajma je u subotu 31. kolovoza u devet sati.

(Hina) xvhor ydm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙