FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počinje karlovačko "Riječno kino"

Autor: vhor
KARLOVAC, 17. kolovoza 2013. (Hina) - Na programu karlovačkoga 'Riječnog kina uz Karlovačko' večeras je, gledano sa strane struke, najbolji film ovogodišnje manifestacije, a uz noći koje su sve hladnije i hladnije zaštitni znak uz 'luftić' postaju i dekice, a atmosfera je i dalje odlična, priopćavaju organizatori Turbing d.o.o. i Kinoklub Karlovac.

Večerašnji program Riječnog kina oduševit će sve filmofile jer će na velikom platnu uz Koranu s početkom u 21.30 moći pogledati novo remek djelo Michaela Hanekea film 'Ljubav', pobjednika filmskog festivala u Cannesu i dobitnika Oscara za najbolji strani film, piše u priopćenju.

Ovoljetni Riječni kino uz Karlovačko završava sutra mnoštvom događanja. Prikazat će se The Chef, film koji je prošlog vikenda bio otkazan zbog loše vremenske prognoze pa će publika uz slavnog Jeana Renoa biti odvedena u najfinije pariške restorane i nasmijati se do suza. Jednog od najpoznatijih kuhara na svijetu zasjeniti će mladi samouki kolega sa svježim idejama.

Filmu će prethoditi (s početkom u 19 sati) radionica kuhanja chefa Valentina, a u 20 će sati petnaestak glazbenika iz benda We meet again for the first time započeti svoj program obradbe reggae glazbe Boba Marleya, da bi se publika opustila i ugrijala za posljednju projekciju.

Pokrovitelj večeri su Rakije Brigljević i Perković, pa neće izostati ni zdravice.

(Hina) xvhor ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙