FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradonačelnik Bandić čestitao Ramazanski bajram

Autor: nkot
ZAGREB, 8. kolovoza 2013. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je u povodu islamskog blagdana Ramazanskog bajrama uputio čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u RH muftiji Azizu ef. Hasanoviću i građanima islamske vjeroispovijesti.

Bandić je u čestitci svim muslimanima i Bošnjacima islamske vjeroispovijesti u Zagrebu i Hrvatskoj poželio da Ramazanski bajram provedu u miru i radosti, u obiteljskom i prijateljskom zajedništvu.

"Neka Vas ovaj blagdan, kao simbol žrtvovanja i ljudske solidarnosti, potakne na dobra i plemenita djela prema bližnjima, prema našim sugrađanima i prema svim ljudima dobre volje. Jer, bez obzira na svjetonazorsku, vjersku ili nacionalnu pripadnost, svi smo mi pozvani (bogoljubljem i čovjekoljubljem) i suodgovorni za izgradnju pravednije i bolje društvene zajednice, našeg zajedničkog grada Zagreba posebno", ističe gradonačelnik.

Muftiji Hasanoviću, cijelom Mešihatu, kao i svim vjernicima zahvalio je na uzornoj suradnji i dosegnutom povjerenju između Islamske vjerske zajednice i Gradske uprave.

(Hina) pp/xtr ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙