FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crikvenica: obilježen Dan pobjede i Dan hrvatskih branitelja

Autor: fder
CRIKVENICA, 5. kolovoza 2013. (Hina) - Zajedničko izaslanstvo Grada Crikvenice, HVIDRA-e i UDVDR-e te Hrvatskog časničkog zbora "Vinodol", na čelu s predsjednikom Gradskoga vijeća Lovorkom Gršcem, položilo je danas vijence i zapalilo svijeće na grobovima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata na crikveničkom području, te tako obilježilo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Vijenci su položeni i svijeće zapaljene u Grižanama, Selcu, Crikvenici, Dramlju i Jadranovu, te na spomen-obilježju hrvatskim braniteljima u Crikvenici.

Crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina sa zamjenicima Silvijom Crnić i Veselkom Mutavgjićem te predstavnicima udruga proizašlih iz Domovinskog rata sudjelovao je na tradicionalnoj svečanosti u Zalužnici, zajedno s predstavnicima drugih gradova i općina iz Primorsko-goranske županije.

Svim je hrvatskim građanima uputio čestitke u povodu današnje proslave, a posebnu zahvalnost izrazio je hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih branitelja, koji su svojim životima utrli put samostalnoj Republici Hrvatskoj.“

Proslava se nastavila u Uvali Grabrova u Jadranovu.

(Hina) xfder ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙