FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla mjestimice na A1 i A3

Autor: nkot
ZAGREB, 23. srpnja 2013. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice na dionicama autocesta A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok i na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Križ i Novska, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Tijekom dana, s porastom prometa, moguće su gužve i vožnja u koloni duž jadranske obale na prilazima turističkih središta, u trajektnim lukama i pristaništima, graničnim prijalzima i na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Dionica državne ceste D1 Udbina-Gračac otvorena je za sav promet. Radovi se nastavljaju, a vozi se uz privremenu regulaciju prometa.

Jadranskom magistralom kod mjesta Plat u Župi dubrovačkoj na D8 vozi se jednim trakom, naizmjence.

Zbog radova zatvorena je D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, a obilazak je preko Vrbovca.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Od 1. srpnja započeo je s radom novoizgrađeni međunarodni granični prijelaz Hrvatske s Bosnom i Hercegovinom - Nova Sela. Radi se o graničnom prijelazu koji je smješten na državnoj cesti D62, između gradova Metkovića i Vrgorca, a kategoriziran je za promet putnika i roba s inspekcijskim službama. Time je sav teretni promet s međunarodnog graničnog prijelaza Doljani u Metkoviću preusmjeren na novoizgrađeni granični prijelaz Nova Sela-Bijača. Osim dva traka za teretni promet, ovaj moderan granični prijelaz ima i pet za putnički promet, što omogućuje dobru protočnost putnika i vozila.

Trajekti plove redovito.

(Hina) xpp/xnkot yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙