FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od subote nove cijene parkiranja u Zagrebu

Autor: aper
ZAGREB, 11. srpnja 2013. (Hina) - Korištenje javnih parkirališta i garaža Zagrebparkinga od subote 13. srpnja bit će povoljnije, a postojeće usluge se prilagođavaju i uvode nove usluge, priopćio je danas Zagrebparking.

Cijene karata na javnim parkiralištima u prvoj zoni iznosit će osam kuna po satu, u drugoj zoni četiri kune po satu, a u trećoj zoni će ostati nepromijenjene. Cijena dnevnih parkirališnih karata u prvoj zoni umjesto 200 iznosit će 160, u drugoj 80 kuna po satu umjesto dosadašnjih 100 kuna. U trećoj zoni umjesto dosadašnjih 50 kuna po satu će sada biti 30 kuna, isto kao i u četvrtoj zoni.

Cijena parkiranja u javnim garažama Langov trg, Kvaternikov trg, Petrinjska, Gorica i Rebro bit će niža za jednu kunu po satu, pa će dnevno parkiranje stajati šest, a noćno tri kune po satu.

U javnim garažama Tuškanac i Svetice sat parkiranja danju stajat će četiri kune, a noću dvije kune.

Mjesečna noćna parkirališna karta u pojedinim javnim garažama vrijedit će vikendom cijeli dan, a ne samo u noćnom terminu kao do sada. Radnim danima noćni termin će biti produžen ujutro do devet sati, a termin popodne počinje od 17 sati. Cijena noćne parkirališne karta za većinu garaža snižena je na 150 kuna mjesečno.

Zagrebparking je priopćio da je uveo cjelodnevne i tjedne karte za parkiranje u garažama, te vrijednosne (prepaid) kartice za svaku pojedinu garažu.

(Hina) xpp/xiluc ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙