FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Duka: Sabor treba razriješiti Radmana

Autor: amat
ZAGREB, 5. srpnja 2013. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva (HND) Zdenko Duka ocijenio je da bi Hrvatski sabor trebao razriješiti glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije (HRT) Gorana Radmana zbog nepotizma i "svih dosadašnjih slučajeva sukoba interesa", a kako bi se sačuvao javni HRT.

Nakon što su mediji otkrili da Radman u imovinskoj kartici nije prijavio vlasništvo hotela u Sloveniji te što je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa zaključilo da je to bio dužan učiniti Radman je kazao da se neće sam povući s HRT-a i poručio da neće tolerirati zavjeru protiv HRT-a za koju je optužio političare, interesne klanove i novinare.

"Nevjerojatno je da je čovjek koji je izabran za šefa javne televizije i radija na ovakav način kao Radman doživljava javne kritike. To što su novinari otkrili da nije deklarirao da ima hotel u vlasništvu on doživljava kao plan novinara da ugroze život njegove djece i njegovu imovinu. To je dosita bizarno razmišljanje. Zbog nepotizma i svih dosadašnjih slučajeva sukoba interesa g radmana bi sabor trebao razriješiti i to zato da b i se očuvao javni HRT, a ne da bi se uništio kako on to vidi", izjavio je Duka za Hinu.

(Hina) xam yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙