FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U kampu Crvenog križa na Lošinju 60-tak djece

Autor: dsil
VELI LOŠINJ, 23. lipnja 2013. (Hina) - U kampu Zajednice društva Crvenoga križa Primorsko-goranske županije, koji se zadnje dvije godine održava u krugu Lječilišta Veli Lošinj u Park šumi Podjavori, ove godine boravi oko 60-oro djece u dvije skupine i to s područja Primorsko-goranske županije i Topuskoga.

U jednoj skupini je 26 učenika osnovnih škola Primorsko-goranske županije, a u drugoj su juniori spasioci kojima je boravak u kampu nagrada za uspjeh u spašavateljskoj obuci. Djecu su, prilikom boravka na Lošinju, posjetili primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, njegova zamjenica Marina Medarić i potpredsjednik Županijske skupštine Đanino Sučić.

Tijekom boravka u kampu djeca uvježbavaju spašavanje na vodi - brzinu izvlačenja i brzinu plivanja te druge aktivnosti i sportove na vodi. Troškove boravka djece u kampu podmiruje Hrvatski Crveni križ, a kamp vode stručna suradnica za programe Zajednice društava Crvenog križa PGŽ-a Vesna Ćavar i instruktor obuke spašavanja na vodi Nikola Mrđen.

(Hina) xdsil yipet

An unhandled error has occurred. Reload 🗙