FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za utorak, 18. lipnja

Autor: Renata Lisak
ZAGREB, 18. lipnja 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

----------------

ZAGREB - Premijer Zoran Milanović pustio je danas u rad novi visokonaponski laboratorij u pogonima tvrtke Končar - Distributivni i specijalni transformatori poručivši kako je Končar "iznimka koja potvrđuje pravilo" da tvrtke u kojima je država većinski vlasnik mogu uspješno poslovati ako država ima "ruke k sebi" (prilog oko 16.45 sati).

ZAGREB - Premijer Zoran Milanović izjavio je danas kako "ne razumije" pitanje o mogućem izručenju Josipa Perkovića Njemačkoj, te ustvrdio kako je Vlada uputila prijedlog izmjena Zakona o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama EU-a "bez ikakvih skrivenih namjera" (prilog oko 17.00 sati).

ZAGREB - Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić najavio je danas da će uskoro biti ukinuto bespotrebno redovito prijavljivanje na burzu rada i grupna savjetovanja za nezaposlene, kako bi se dio kapaciteta Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) oslobodio za provedbu mjera za zapošljavanje mladih (prilog oko 17.00 sati).

ŠIBENIK - Saborski Odbor za zakonodavstvo danas je bez veće rasprave i spominjanja "slučaja Perković" jednoglasno podupro prijedlog izmjena Zakona o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, po kojem će Hrvatska od 1. srpnja europski uhidbeni nalog primjenjivati na kaznena djela počinjena nakon 7. kolovoza 2002. godine (prilog oko 17.00 sati)

(Hina) xrlis ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙