FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za ponedjeljak, 17. lipnja

Autor: Renata Lisak
ZAGREB, 17. lipnja 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

-------------------

ZAGREB - Zbog najave visokih temperatura ovoga tjedna Ministarstvo zdravlja pozvalo je danas građane na oprez, a osobito starije i kronične bolesnike da se pridržavaju uputa liječnika kako bi zaštitili svoje zdravlje i izbjegli tegobe (prilog oko 16 sati).

VUKOVAR - U Vukovaru su još uvijek na snazi izvanredne mjere opasnosti od poplave i sve dok se ne ukinu trajat će i 24-satna dežurstva Hrvatskih voda na nasipima, zaključeno je na sjednici Stožera za zaštitu i spašavanje Grada Vukovara u ponedjeljak (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Predstavnici slovenske tvrtke GEN-I najavili su na današnjoj konferenciji za novinare da će hrvatskim kućanstvima i malim poduzetnicima ponuditi cijene električne energije i do 30 posto povoljnije od HEP-ovih (prilog do 16,30 sati).

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je danas kako do europskog uhidbenog naloga za bivšeg dužnosnika jugoslavenskih i hrvatskih tajnih službi Josipa Perkovića nije došlo zato što je on svojevremeno bio bliski suradnik Franje Tuđmana i Gojka Šuška, nego zbog drugih razloga (prilog oko 16,30 sati).

ZAGREB - U istražni zatvor u Osijeku proteklog vikenda priveden je Ivica Zupković (47), dugogodišnji ravnatelj vinkovačkog Gradskog kazališta "Joza Ivakić", potvrđeno je danas Hini iz Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru (prilog do 17 sati).

(Hina) xsdju xrlis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙