FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osumnjičeni za proizvodnju droge

Autor: vhor
KARLOVAC, 17. lipnja 2013. (Hina) - Hrvatski državljani iz Bosiljeva i Ogulina, stari 26 i 29 godina osnovano se sumnjiče za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, te će protiv njih biti Državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava, priopćila je danas popodne karlovačka policija.

Odjel kriminaliteta droga PU karlovačke je, u suradnji s policijskim službenicima policijskih postaja u Dugoj Resi i Ogulinu, dovršio kriminalističko istraživanje nad njima te je utvrđeno da su tijekom svibnja 2013., na području Bosiljeva zasadili nasad indijske konoplje.

"Provedenim očevidom utvrđeno je da se na navedenom nasadu nalazi 157 stabljika indijske konoplje visine od 50 do 110 centimetara, te su sve stabljike nakon provedenog očevida oduzete. Procjenjuje se da bi se sa navedenog nasada dobilo preko 10 kg droge cannabis marihuane, stoji u priopćenju.

Dodaje se da je kod 26-godišnjaka iz Bosiljeva pronađeno i 734,6 grama droge cannabis marihuane i 12,5 grama sjemenki cannabis marihuane, a kod 29- godišnjaka iz Ogulina 13 sadnica indijske konoplje.

(Hina) xvhor ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙