FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 13. lipnja

Autor: dsta
ZAGREB, 13. lipnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 13. lipnja.

ZAGREB - Regionalna konferencija "Sustav unutarnjih financijskih kontrola kao dio sveobuhvatnih reformi u javnom sektoru" održat će se u organizaciji Ministarstva financija i TAIEX-a. Na konferenciji će biti predstavljena dosadašnja postignuća u području unutarnjih financijskih kontrola u javnom sektoru Republike Hrvatske te dane smjernice budućeg razdoblja nakon pristupanja EU. Sudionicima konferencije, kako je najavljeno, obratit će se ministar financija Slavko Linić i šef Delegacije EU u Hrvatskoj Paul Vandoren (9,00 sati, Four Points by Sheraton Panorama, Trg sportova 9).

ZAGREB - Ured Svjetska banke u Hrvatskoj na susretu s novinarima predstavit će "EU11 Regular Economic Report". Izvješće obuhvaća trendove u gospodarstva, izglede i gospodarsku politiku deset najmlađih članica EU i Hrvatskoj (14,00 sati, Ured Svjetske banke, Zagreb Tower, Radnička cesta 80/IX).

OPATIJA - U organizaciji Hrvatske komore inženjera građevinarstva održat će se 8. dani ovlaštenih inženjera građevinarstva koji će okupiti više od 1.000 sudionika. Na skupu će biti riječi o aktualnom stanju i potencijalima graditeljskog i građevinskog sektora, posebice u kontekstu ulaska Hrvatske u EU, pozicioniranju inženjera građevinarstva unutar novog zajedničkog tržišta, analizi mogućnosti sudjelovanja u pripremi projekata koji će biti sufinancirani iz europskih fondova itd. (11,00 sati, Hotel Ambasador, Feliksa Peršića 5).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙