FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za 41 posto Rusa Putin je idealan predsjednik

Autor: mtro
MOSKVA, 10. lipnja 2013. (Hina/AFP) - Vladimir Putin je "idealan predsjednik" za 41 posto Rusa, pokazuje istraživanje neovisnog instituta Levada, čije je rezultate objavio u ponedjeljak list Komersant.

"Vladimir Putin se približava savršenstvu", naslov je u tom dnevnom listu.

Među Rusima koji misle da je Putin "idealan" predsjednik, 6 posto je u to sigurno, a 35 posto odgovara da "uglavnom jest".

Po tom istraživanju provedenom krajem svibnja, 32 posto ispitanih kazalo je da smatra da baš nije idealan predsjednik, a 14 posto misli da on to svakako nije.

Šezdeset i dva posto Rusija ocjenjuje da je Putin "svjesan svoje odgovornosti za stanje u zemlji", 61 posto da ima "dobru stratešku viziju problema zemlje" a 45 posto da vodi brigu o potrebama stanovništva.

Vladimir Putin (69), na vlasti od kraja 1999., vratio se u Kremlj prije godinu dana na treći predsjednički mandat nakon razdoblja tijekom kojeg je bio premijer.

Centar Levada, glavni neovisni istraživački institut u Rusiji, jedna je od organizacija kojima prijeti novi zakon koji "stranim agentima" naziva svaku nevladinu organizaciju koja se bavi političkim aktivnostima i dobiva strana financijska sredstva.

(Hina) xtm ymaš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙