FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HGK: izložba "Be CROative" u povodu ulaska u EU u tri europska grada

Autor: tper
ZAGREB, 7. lipnja 2013. (Hina) - Hrvatska gospodarska komora (HGK) pridružuje se obilježavanju povijesnog dana ulaska Republike Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije te će za tu prigodu svoju svjetski poznatu izložbu "Be CROative" održati u tri europska grada, od 12. do 14. lipnja u Berlinu, od 24. do 28. lipnja u Bruxellesu te od 1. do 5. srpnja u Strasbourgu.

U Berlinu će se izložba "Be CROative" održati na trgu Potsdamer Platz u samom središtu grada, dok će kod Brandenburških vrata biti postavljen info pult na kojem će se građanima dijeliti promotivni materijali te letci s pozivom na izložbu.

Izložbi se pridružila i Turistička zajednica Grada Zagreba s informatorima koji će također na zajedničkom info pultu promovirati hrvatsku turističku ponudu.

I ovoga puta će vizualni izgled izložbenog prostora biti postavljen u obliku dvije kocke koje simbolički predstavljaju Hrvatsku, a multimedijalna izložba po principu "gledaj, slušaj, osjeti" dočarat će posjetiteljima Hrvatsku u njenom najboljem izdanju, kažu u HGK.

U luksuznim staklenim vitrinama bit će izloženi brojni hrvatski proizvodi nosioci znakova "Izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta" te svjetski poznati izumi Hrvata, dok će se na videozidu prikazivati slike hrvatskih proizvoda popraćene tipičnim zvukovima mora, galebova, cvrčaka i dalmatinskih kampanela.

U središnjem dijelu izložbe bit će postavljena interaktivna karta na plazma ekranu putem koje će se posjetitelji moći informirati o Hrvatskoj, njenim proizvodima, znanstvenicima i njihovim inovacijama, turističkim lokalitetima te komparativnim prednostima za ulaganje, navode iz HGK.

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙