FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 29. svibnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Tijekom dana mogući su zastoji na dijelovima cesta gdje su radovi. Zabrana za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona bit će danas od 15 do 23, a u četvrtak, 30. svibnja, od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrana neće biti na autocestama niti na državnoj cesti D1. Do 31. svibnja bit će zatvoren istočni kolnik Aleje Bologne na dijelu od Aleje Seljačke bune do čvora Jarek, a promet će teći dvosmjerno zapadnim kolnikom. Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Najoblačnije povremeno s kišom bit će na sjevernom Jadranu i u najzapadnijim krajevima unutrašnjosti. Poslijepodne i u noći posvuda je moguća kratkotrajna kiša i pljuskovi, a mogućnost za izraženije pljuskove s grmljavinom je najveća u Slavoniji i Baranji. Vjetar slab, u sjeverozapadnom području, gorju i na sjevernom Jadranu mjestimice umjeren jugozapadnjak, a na srednjem Jadranu prema kraju dana sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 21 i 26, u gorju i ponegdje na sjevernom Jadranu od 16 do 20 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙