FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Andrić: Dubrovnik mora ostati županijski centar

Autor: hspa
DUBROVNIK, 27. svibnja 2013. (Hina) - Kandidat HDZ-a za dubrovačkoga gradonačelnika Teo Andrić danas je na brdu Srđu zahvalio građanima na potpori te istaknuo kako Dubrovnik mora ostati županijski centar jer to svojom poviješću, tradicijom i kulturnim značenjem i zaslužuje.

"Ne želim biti kao Andro Vlahušić koji gleda samo sebe i spremni smo ponuditi pomoć susjednim općinama bez ucjena i prijetnja kao što je to dosad bio slučaj", istaknuo je Teo Andrić te dodao kako je njegova poruka: "Novi odnos, uvažavanje i zajedništvo."

Na konferenciji za novinare na Srđu sudjelovali su i dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić te HDZ-ovi načelnici općina Konavala Luka Korda, Župe dubrovačke Silvio Nerdeli, Dubrovačkog primorja Nikola Knežić te Stona Vedran Antunica.

Svi su oni pozvali Konavljane, Župljane i Primorce koji žive u Dubrovniku da u drugome izbornom krugu glasuju za Tea Andrića.

Župan Nikola Dobroslavić tom je prigodom rekao kako vjeruje da će i u Dubrovniku na vlasti biti HDZ kako bi lakše s Teom Andrićem surađivao i ostvarivao zajedničke projekte.

"Većinu mandata proveo sam u ratu s aktualnim dubrovačkim gradonačelnikom Androm Vlahušićem zbog vitalnih pitanja za Dubrovačko-neretvansku županiju", istaknuo je i dodao kako se ne može sagledati razvoj gradova, općina i županije ako nema suradnje.

(Hina) xddub ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙