FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: Andrić najavljuje pobjedu u drugome krugu

Autor: hspa
DUBROVNIK, 21. svibnja 2013. (Hina) - HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Teo Andrić, koji ulazi u drugi izborni krug sa sadašnjim gradonačelnikom Androm Vlahušićem, danas je izrazio zadovoljstvo rezultatima postignutim u prvome krugu te je najavio pobjedu.

Andrić je održao konferenciju za novinare na kojoj se osvrnuo na završetak prvoga izbornog kruga ističući kako su u HDZ-u zadovoljni postignutim rezultatima te kako u drugome krugu očekuju pobjedu.

Istaknuo je da je 68 posto Dubrovčana glasovalo protiv gradonačelnika Vlahušića i tako se "izjasnilo za promjene".

Potpredsjednica HDZ-a Dubravka Šuica rekla je kako je HDZ postigao iznimne rezultate na razini cijele Hrvatske, a kad je u pitanju dubrovačko Gradsko vijeće, izrazila je pesimizam u vezi s njegovim konstituiranjem.

"Jedini smo grad koji će biti u EU, a zapravo će teritorijalno ostati izvan nje, te su Dubrovčanima očito u drugom planu ideološka i stranačka podijeljenost pa su se mnogi kroz politiku odlučili reagirati i zaštititi vlastite interese i grad", dodala je Šuica.

Podsjetila je kako je HDZ postigao izvrsne rezultate na županijskoj razini, gdje je ostvarena pobjeda, a njoj će se pridodati i pobjeda u drugome izbornom krugu izbora za gradonačelnika Dubrovnika.

(Hina) xddub ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙