FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ nije telefonon zvao Splićane i pitao ih o SDP-ovu kandidatu za gradonačelnika

Autor: pgas
SPLIT, 25. svibnja 2013. (Hina) - Glasnogovornica HDZ-a demantirala je medijske navode da se iz središnjice HDZ-a telefonom poziva Splićane i postavlja pitanja o SDP-ovom kandidatu za splitskog gradonačelnika Ivi Baldasari, koja su po njega nepovoljna - ističući kako je riječ o medijskoj montaži.

Po riječima HDZ-ove glasnogovornice Silvane Oruč Ivoš, splitski internetski portal Dalmacijenews je jučer objavio preslik telefonskog broja, za kojeg tvrdi da je broj središnjice HDZ-a, te da su s tog telefona, predstavljajući se da zovu iz „Pozivnog centra grada Splita“, pitali jednog građanina Splita 'smeta li mu što je Ivo Baldasar 1991., u tijeku Domovinskog rata, napustio Hrvatsku i otišao u Italju'.

Također, dodala je, s telefonskog broja za koji ovaj portal tvrdi da pripada središnjici HDZ-a u Zagrebu, građaninu Splita je postavljeno i pitanje 'smeta li mu što je Ivo Baldasar na sjednici gradskog vijeća glasovao protiv prijedloga da Grad kreditom pomogne Hajduku'.

„Ono što je napisao taj portal je potpuna neistina a slika telefonskog broja koju je objavio portal je montirana“, rekla je večeras u Splitu glasnogovornica HDZ-a Oruč Ivoš, odgovarajući na pitanje novinara kako komentira navode portala Dalmacijanews.

Dodala je da svatko (montažom) može utipkati neki telefonski broj i upisati da nekomu pripada, a potom broj uslikati i objaviti u medijima.

Ističe kako HDZ, kao i mnoge druge stranke, ima svoj call centar.

„Mi pozivamo s tog broja (call) i uvijek kažemo da zovemo iz HDZ-a, a ne pozivamo s broja središnjice stranke“, zaključila je glasnogovornica HDZ-a.

(Hina) xpgas ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙