FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nuićev novi projekt uvršten na pariški koprodukcijski sajam

Autor: agrb
ZAGREB, 22. svibnja 2013. (Hina) - "Srce mesara", novi filmski projekt Antonija Nuića, uvršten je na koprodukcijski sajam Paris Project, koji će se održati od 30. lipnja do 3. srpnja na međunarodnom filmskom festivalu Paris Cinema, izvijestio je danas Propeler Film u čijoj će se produkciji film početi snimati ove godine.

Paris Project je koprodukcijski sajam koji razvija i financira platformu za pomno odabrane projekte iz cijelog svijeta, a usmjeren je na francusku i europsku koprodukciju.

Nuićev film, urbana obiteljska komedija o položaju nekomercijalnog umjetnika u grubom tranzicijskom društvu, odabran je među 17 projekata od njih čak 400 prijavljenih.

Uz njega izabrani su, među ostalima, afirmirani redatelji Terence Davies ("Duboko plavo more", "Udaljeni glasovi, mrtve prirode"), Cristi Puiu ("Smrt gospodina Lazarescua", "Aurora") i Mads Mathiesen ("Teddy Bear"). Osim projektnih sastanaka, Paris Project organizira seminare i radionice, na kojima je prošle godine sudjelovalo 350 stručnjaka iz 140 kompanija.

(Hina) xagrb ytr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙