FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za srijedu, 22. svibnja

Autor: sdju
ZAGREB, 22. svibnja 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

-------------

ZAGREB - Ustavni sud pokrenuo je postupak za ocjenu ustavnosti i ukinuo Kurikulum zdravstvenog odgoja koji je stupio na snagu u veljači te odredio da će se do donošenja novog kurikuluma, usklađenog s ustavnim zahtjevima, predavati sadržaji zdravstvenog odgoja prema programu koji se provodio do početka ove školske godine (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Članovi građanske inicijative "U ime obitelji" Lino Zonjić, odvjetnik Krešimir Planinić i dr. Željka Markić danas su na konferenciji za novinare objavili da su volonteri udruge prikupili preko 380 tisuća potpisa za raspisivanje referenduma kojim bi se osiguralo da Ustav i zakoni Republike Hrvatske brak definiraju kao životnu zajednicu žene i muškarca (prilog oko 16 sati).

SVIJET:

----------

BRUXELLES - Premijer Zoran Milanović izjavio je da će njegova Vlada odluku Ustavnog suda o ukidanju zdravstvnog odgoja u školama poštovati, ali da će se i dalje zauzimati da hrvatska djeca imaju zdravstveni i spolni odgoj na razini najbogatijih i najuređenijih zemalja zapadne civilizacije (prilog do 16,30 sati).

(Hina) xsdju yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙