FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za srijedu, 08. svibnja

Autor: sdju
ZAGREB, 8. svibnja 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

-------------

POPOVAČA - Predsjednik RH Ivo Josipović položio je danas u Popovači povelju o izgradnji nove škole u njezine temelje i tom prigodom istaknuo kako je sretan što postoji potreba za njezinom izgradnjom radi školovanja djece (prilog do 16 sati).

ZAGREB - Desetoro korumpiranih carinika, koji su na uvezenu robu iz Kine i Italije u zamjenu za mito više od pola godine naplaćivali manje carine, oštetili su državni proračun za najmanje osam milijuna kuna, izvijestio je USKOK koji je pokrenuo istragu protiv 17 osoba, među kojima je i jedan kineski državljanin (prilog do 16,30 sati).

SVIJET:

----------

LJUBLJANA - Dvodnevni službeni posjet slovenskog predsjednika Boruta Pahora, koji u Hrvatsku dolazi u četvrtak na poziv predsjednika Ive Josipovića, u Ljubljani se vidi kao odlična prilika za potvrdu dobrih odnosa i njihovo produbljenje uoči skorog ulaska Hrvatske u Europsku uniju s 1. srpnja ove godine, doznaje se u službenim krugovima uoči prvog predsjedničkog posjeta Boruta Pahora Zagrebu, otkako je prije pola godine izabran na tu dužnost (prilog oko 16 sati).

(Hina) xsdju yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙