FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stričak (HDZ): u drugom krugu sa Štromarom sve je moguće

Autor: skal
VARAŽDIN, 20. svibnja 2013. (Hina) - Anđelko Stričak kandidat HDZ-a i BUZ-a za župana Varaždinske županije, koji će se zajedno s aktualnim županom Predragom Štromarom (HNS, 49,16% posto) „boriti“ za mjesto župana u drugom izbornom krugu, ocijenio je danas u Varaždinu da je sve moguće na izborima za desetak dana ali da je i prolazak u drugi krug veliki uspjeh.

Na današnjoj konferenciji za novinare Stričak, koji je na jučerašnjim izborima osvojio nešto manje od 20 posto glasova birača, ističe da je uspjeh još veći budući da je ostvaren u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, tradicionalno jakom uporištu SDP-a i HNS-a.

Za drugi krug Stričak najavljuje nastavak financijski skromne kampanje bez jumbo plakata i plaćenih medijskih oglasa. Po podacima koje će uskoro objaviti, Stričak kaže da je u prvom krugu za njegovu kampanju utrošeno oko 28 tisuća kuna.

U HDZ također ističu odlične rezultate na razini cijele županije budući da su povećali broj vijećnika sa 117 na 143, odnosno svaki treći vijećnik, bilo gradskog ili općinskog vijeća odnosno Županijske skupštine dolazi iz redova HDZ-a.

Stričak je ujedno najavio početak razgovora sa "svim listama" koje su prošle izborni prag za Skupštinu Varaždinske županije, osim koalicije HNS-SDP-HSU-HSLS, radi eventualnog formiranja većine u tom predstavničkom tijelu.

(Hina) xskal ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙