FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šišljagić i Bubalo: treba raditi, a ne skrivati se iza objeda

Autor: vsik
OSIJEK, 17. svibnja 2013.(Hina) - Na središnjem predizbornom skupu Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje (HDSSB) koji je večeras održan na nedavno obnovljenom Trgu slobode u središtu Osijeka, Vladimir Šišljagić i Krešimir Bubalo su poručili kako treba raditi te graditi svijetlu budućnost, a ne se skrivati iza objeda.

Kandidat za osječko-baranjskog župana Vladimir Šišljagić koji je tu funkciju obavljao i dosad, rekao je kako je u prošlom četverogodišnjem mandatu u Županiji izgrađeno, obnovljeno i napravljeno niz objekata u sklopu projekata koje se financiraju vlastitim i EU sredstvima jer su prošli stroge ocjene EU-a. Ponovio je kako je Osječko-baranjska županija prva u Hrvatskoj po ostvarenim EU projektima.

"Teško se živi i svi smo svjesni da bez gospodarstva nema otvaranja novih radnih mjesta, ni rješavanja drugih životnih problema, te nam stoga i dalje ostaje obveza stvarati pretpostavke za dolazak investitora, ali i za značajniju pomoć razvoju poljoprivrede gdje država mora imati mnogo više i sluha i volje, rekao je Šišljagić.

Kako je istaknuo, Slavonija i Baranja su oduvijek bile hrvatske žitnice i svima onima kojima to ne paše, zbog kojekakvih lobija od uvoznih do domaćih, poručuje da će taj dio Hrvatske dobiti svoje zaslužno mjesto u raspodjeli državnog novca" rekao je.

Gradonačelnički kandidat Krešimir Bubalo, aktualni gradonačelnik, rekao je kako se u Gradu nakon četiri godine mukotrpnog rada financijsko stanje koje je bilo katastrofalno uspjelo dovesti do pozitivne nule.

U sljedećem razdoblju rad će nam biti olakšan, jer smo sanirali gubitke u Gradu, rekao je Bubalo.

I Bubalo i Šišljagić su istaknuli kako je ova kampanja bila najprljavija do sada, te da su se udružili i lijevi i desni, u neprincipijelnom pokušaju da diskreditiraju HDSSB.

To im neće uspjeti, jer građani su svjesni da nisu nudili nikakve programe već samo objede za koje će pojedinci biti i kazneno prijavljeni, rekao je Bubalo. Pozvali su birače da u nedjelju izađu na izbore i glasaju za one koji, kako su istaknuli, nisu imali vremena za prljavu kampanju, već za osmišljavanje daljnjih programa i projekata za dobrobit svakog građanima.

(Hina) xvsik yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙