FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pusić: HNS sigurno osvaja Varaždinsku županiju

Autor: tjak
VINICA, 15. svibnja 2013. (Hina) - Predsjednica Hrvatske narodne strane (HNS) Vesna Pusić večeras je na predizbornom skupu koalicije HNS-SDP-HSU-HSLS u Vinici, kraj Varaždina, izrazila uvjerenje u pobjedu te koalicije, na čijem je čelu aktualni župan HNS-a Predrag Štromar, na lokalnim izborima u Varaždinskoj županiji.

Dosadašnji rad župana Štromara i njegovog tima daje jamstvo kako će i u budućem četverogodišnjem razdoblju raditi odličan posao na dobrobit građana varaždinskog kraja, rekla je Pusić.

Istaknuvši kako je riječ o vrlo kvalitetnim i pouzdanim ljudima, podsjetila je na Štromarov dosadašnji angažman, kazavši kako je on rijedak političar koji nije zaboravio na ljude koji su ga izabrali, te se često obraća njima i ima vremena slušati ih. Pusić mu je zato dala potporu za još jedan četverogodišnji mandat na mjestu varaždinskog župana.

Predstavljajući kandidata koalicije za općinskog načelnika u Vinici, Mirka Juriča, rekla je kako je on političar koji ne samo da priča o projektima već ih zna i realizirati.

U zahvali na podršci vrha stranke kandidat koalicije HNS-SDP-HSU-HSLS za varaždinskog župana Predrag Štromar pročitao je dopis ministrice kulture Andree Zlatar Violić, u kojem njeno Ministarstvo daje podršku svim budućim planovima koji uključuju vinički Arboretum Opeku i tamošnji dvorac.

Izvijestio je kako je u pripremi dokumentacija za projekte koji uključuju transformaciju Arboretuma u visokoškolsku ustanovu i turističku destinaciju. Ti projekti bit će aplicirani za fondove Europske unije.

Nakon Vinice predsjednica HNS-a Pusić je održala predizborni skup u Varaždinskim Toplicama.

(Hina) xtjak ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙