FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lesar: u nedjelju će građani imati priliku birati nekog trećeg

Autor: zdra
VUKOVAR, 15. svibnja 2013. (Hina) - Na nedjeljnim lokalnim izborima građani će, po prvi puta, imati priliku birati nekog "trećeg" i neke nove ljude u politici, poručio je predsjednik Hrvatskih laburista, Dragutin Lesar danas u Vukovaru u kojem je boravio u sklopu predizbornih aktvinosti svoje stranke.

Pojasnio je kako su do sada birači mogli birati samo između "HDZ-a i njegovih satelita i SDP-a i njegovih satelita", a u nedjelju će, kako je kazao, imati mogućnost glasovati i za nove ljude koji se nalaze na listi Hrvatskih laburista i kojima su ovo prvi lokalni izbori.

"Građani moraju znati da u nedjelju biraju izvršnu i predstavničku vlast koje odlučuju o velikim količinama novaca", rekao je družeći se s građanima u središtu Vukovara, gdje je došao podržati kandidate s izborne liste laburista za Gradsko vijeće Vukovara, a koje je nositelj Zvonimir Ajbek.

Također je kazao kako očekuje da će u svim gradovima i mjestima u kojima se laburisti pojave na izborima stranka prijeći izborni prag. Istaknuo je i da stranka ima ukupno 48 kandidata za načelnike i gradonačelnike, dok je na listama 43 posto žena i 32 posto mladih osoba.

(Hina) xzdra ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙