FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lesar i kandidati Laburista u Dubrovniku

Autor: hspa
DUBROVNIK, 11. svibnja 2013. (Hina) - Predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada Dragutin Lesar danas je boravio u Dubrovniku te zajedno s kandidatima te stranke za Gradsko vijeće grada Dubrovnika na tržnici u Lapadu upriličio druženje s novinarima.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji na izbore Laburisti izlaze u gradovima Dubrovniku, Metkoviću i Korčuli, a posebno dobar rezultat očekuju u Dubrovniku gdje će, kazao je Lesar, sigurno odlučivati o sastavu odnosno većini u Gradskom vijeću.

Osvrćući se na nedavni referendum u Dubrovniku kazao je kao će se Hrvatski laburisti i dalje zauzimati za izmjenu zakona o referendumu koji je, naglasio je, nepravedno postavljen budući da postoji klauzula o izlasku 50 posto birača plus jedan glas.

Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Matko Bupić kazao je kako očekuje ulazak u drugi krug što, po njemu, najbolje potvrđuju nedavni napadi političkih protivnika kojima je izvrgnut.

Lesar je među ostalim ponovio kako Hrvatski laburisti idu na izbore u 170 gradova i općina što je veliki uspjeh budući da je stranka osnovana prije tri godine.

(Hina) xddub yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙