FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagorju uzgajali halucinogene gljive i marihuanu

Autor: amat
ZAGREB, 14. svibnja 2013. (Hina) - Dvojica mladića zaradili su kaznene prijave nakon što je policija u Zagorju pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj halucinogenih gljiva te sjemenke i mlade stabljike marihuane, doznaje se u policiji.

Za neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama, kao i omogućavanja konzumiranja droge policija je prijavila 24-godišnjeg slovenskog državljanina i 26-godišnjeg Hrvata s desiničkog područja.

U pretrazi prostorija koje su koristili policija je pronašla 38 komada ručno izrađenih cigareta s mješavinom duhana i marihuane, tzv. jointova. gotovo 10 grama te droge, 301 sjemenku indijske konoplje te 47 njenih izraslih stabljika.

Osim marihuane policija je pronašle posude s tzv. torticama micelija u kojima se nalazilo 11 komada gljiva i pet komada posušenih čahura bijelog maka.

U improviziranom laboratoriju, sastavljenom od kabelskog grijača, termostata i termometra, tzv. inkubatoru, pronađeno je i osam staklenki s micelijem u kojima su se trebale razviti halucinogene gljive.

Sumnju da drogu uzgajaju zbog preprodaje policija je potkrijepila pronalaskom digitalne vage te ostalog "pribora" s tragovima marihuane.

(Hina) xam yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙