FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Medulinac ubijen u automobilu

Autor: dspo
PULA, 14. svibnja 2013. (Hina) - Još nisu poznate okolnosti smrti muškarca koji je noćas iza dva sata pronađen mrtav u osobnom automobilu "land rover" na Medulinskoj cesti kod skretanja za naselje Ševe, ali prema nepotvrđenim informacijama radi se o 48. godišnjem Aldinu Pašukanu iz Medulina.

"Očevid je završen, ali cesta još uvijek nije otvorena za promet. Policijski službenici su tijekom očevida pretražili okolna mjesta kako bi pronašli eventulane tragove koje bi rasvjetlile okolnosti ovog događaja", istaknula je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Iako je potvrdila da se radi o ubojstvu nije htjela otkriti na koji je način i kojim oružjem žrtva ubijena. U policiji nisu željeli potvrditi, ali ni opovrgnuti informaciju koja je objavljena u nekim medijima da se radi o ubojstvu iz osvete.

Zbog pretrage na mjestu zločina Medulinska je cesta zatvorena od skretanja za mjesto Šikići do kružnog toka na novoj obilaznici. Osim dokaznog materijala traži se i oružje kojim je muškarac ubijen.

(Hina) xdspo yam

An unhandled error has occurred. Reload 🗙