FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 18. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Posvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete, a kraći zastoji su mogući na dionicama gdje su u tijeku radovi. Vozi se jednim trakom na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Zagreba kroz tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš te na vijaduktu Stara Sušica. Do 12 sati na riječkoj obilaznici zatvoren je vozni trak od čvora Orehovica do čvora Škurinje u smjeru Rupe, a promet teče pretjecajnim trakom. Danas, 18. travnja, do 18 sati zbog radova u Velikoj Dapčevici zatvorena je državna cesta D5 Virovitica-Grubišno Polje od raskrižja Virovitica jug do raskrižja za Veliki Grđevac i Ivanovo Selo. Obilazak za sva vozila je dionicom Virovitica-Suhopolje-Maslenjača-Ivanovo Selo-Grubišno Polje i obrnuto. Danas, 18. travnja u vremenu od 8 do 16 sati u Rijeci vozit će se uz privremenu prometnu signalizaciju na mostu Riječina, Cindrićeva ulica (sanacija kolnika mosta Riječina). Od 18. do 20. travnja u vremenu od 7 do 17 sati na državnoj cesti D525 između Sibinja i Slobodnice zbog radova bit će prekinut sav promet. Obilazak iz smjera Slavonskog Broda za Požegu i Novu Gradišku: Sjeverna vezna cesta-nadvožnjak Čaplja-Brodsko Vinogorje-Gromačnik-Bartolovci i obrnuto. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Pretežno sunčano i toplo. Vjetar slab, na Jadanu ujutro ponegdje umjerena bura, a poslijepodne većinom umjeren zapadnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 20 do 25 Celzijevih stupnjeva, a u unutrašnjosti Istre i Dalmacije ponegdje i malo viša.

(Hina) xpp/xnkot ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙