FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko u Sisku očekuje bolje rezultate nego na prošlim izborima

Autor: ssis
SISAK, 8. svibnja 2013. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na večerašnjem predizbornom skupu u Sisku je rekao kako u tom gradu očekuju bolji rezultat nego na prošlim izborima, jer stranka ima kvalitetne programe za lokalne sredine.

Spremni smo ispraviti sve ranije greške, katarzu smo prošli, a imamo i kvalitetne izborne programe za lokalne sredine i želimo da građani počnu što prije što bolje živjeti", rekao je Karamarko.

Današnji boravak u Karlovačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji vodstvo HDZ-a s predsjednikom Karamarkom završilo je u Sisku na predizbornom skupu županijske koalicije HDZ - HSS - HSP dr. Ante Starčević - BUZ.

"Stanje u zemlji je ozbiljno i problematično, jer je nesposobna Vlada izgubila godinu i pol, a da ništa nije učinila. Hrvatska je postala demoralizirana i indisponirana zemlja. Lokalni izbori su dobar uvod u parlamentarne izbore, za koje ćemo tražiti da budu prijevremeni, ponovio je Karamarko.

Sisački gradonačelnik Dinko Pintarić, kandidat HDZ-a za novi gradonačelnički mandat, za loše socijalno i gospodarsko stanje u Sisku okrivio je državu. Kako je rekao, kada tisuću ljudi ostane bez posla, kao što je nedavno bio slučaj sa Željezarom, to je problem države, koja je zanemarila radnike.

Siščani plaćaju najskuplje grijanje, što je po mišljenju Pintarića, rezultat sulude državne politike. Za sporne izborne plakate u Sisku je rekao da nisu bili rasistički, ali kada je ustanovljeno da nekoga smetaju, uklonjeni su.

"Mi smo plakatima ljudima ponudili izbor. Ali kada smo ustanovili da smo učinili grešku, jer se mogu i drukčije protumačiti, maknuli smo ih", rekao je Pintarić.

Na predizbornom skupu, predstavio se i kandidat za novog župana Ivan Žinić.

(Hina) xssis yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙