FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lički HDZ predstavio kandidate za župana i gradonačelnika Gospića

Autor: kprp
GOSPIĆ , 8. svibnja 2013. (Hina) - Kandidati za ličko-senjskog župana Milan Kolić te za gradonačelnika Gospića Petar Krmpotić s nositeljem liste Županijske organizacije HDZ-a Darkom Milinovićem na čelu predstavili su danas u Gospiću novinarima program kojim ta stranka želi osvojiti lokalne izbore.

To je zapravo knjiga od 250 stranica koja obuhvaća sljedeći četverogodišnji mandat, a kako je istaknuo Milinović, HDZ i koalicijski partneri žele pokazati zajedništvo i ujedinjenje, viziju razvoja ličkoga kraja te da demokršćanstvo i pravaštvo nisu 'demode'.

"Ličko-senjska županija pozicionirat će se kao moderna administrativna jednica u tomu četverogodišnjem razdoblju u vremenu kada će Hrvatska biti dio Europske unije", rekao je Milinović i pozvao birače da iziđu na lokalne izbore, na praznik demokracije, i daju povjerenje demokršćanskoj i pravaškoj opciji i zajedničkom nastojanju očuvanja integriteta županije i njezinu daljem razvoju.

"Pobijedimo zajedno za jaku budućnost Ličko-senjske županije i svih gradova i općina", pozvao je Milinović birače.

Kandidat za ličko-senjskog župana Milan Kolić rekao je da će se razvoj Like temeljiti na razvoju poljoprivrede, turizma i prerađivačke industrije.

Ulagat će se u infrastrukturu, razvoj kvalitetne zdravstvene usluge, ali Lika će se razvijati i u kulturološkome i športskom smislu.

I kandidat za gradonačelnika Gospića Petar Krmpotić najavio je kontinuirani razvoj Gospića kao središta županije u kojem će se graditi dječji vrtić, stambena infrastruktura i razvijati poduzetništvo.

(Hina) xkprp ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙